Nové fotky Čokyho

Ve fotogalerii jsou nové fotky našeho posledního volného psíka. Čoky byl 3x zamluvený, ale pokaždé se zájemci rozhodli pro jiného psíka.

Jsou mu 3 měsíce a 2 týdny, je velmi milý a pozorný, má velmi rád lidi a tak myslím, že bude oddaným pejskem, který bude chtít pro svého pána udělat vše, co mu na očích uvidí. Vypadá to, že také bude dobrým hlídačem. Čoky má také již kompletní očkování včetně vztekliny.

S Alánkem jsou velcí kamarádi a moc si spolu vyhrají. Objevují zákoutí zahrady, pozorují, jak se pasou kravičky. Navzájem si berou míčky a tahají se o hračky. A vždy navečer, když se ochladí, závodí společně i s Ginou okolo skalky.

Dnes jsem s Alanem a Čokym jela na návštěvu za kamarádkou Evou. Udělali jsme si pěknou procházku, při které se oba psíci pěkně vyřádili, proběhli a vykoupali v Otavě společně s Evy fenkou Lindou.

Čoky byl poprvé mimo domov na takovéto procházce a choval se velmi pěkně. Cestu autem zvládl v pohodě, krásně chodí na vodítku i bez něj. Nikam neodbíhá a velmi pěkně poslouchá.

Alánek a Čoky /Chillon Chocco/

Chillon Chocco, Belinda Wicca Gabreta s Evou